Edith kan je op een prettige, verfrissende en vooral niet veroordelende manier op een andere manier naar een situatie laten kijken. Hierdoor kan je aan de slag om met situaties om te gaan die voorheen niet eenvoudig leken. Zowel bij opvoeden als ook heel praktisch in het dagelijks leven bij de dagelijkse dingen.

Moeder van jongens van 6 en 8


Edith is een begripvolle, liefdevolle en heldere coach. Ze komt voelbaar ‘naast je staan’ en luistert met aandacht en (h)erkenning. Ze heeft een schat aan ervaring en kennis en weet dat op een rustige en duidelijke manier over te brengen. Dankjewel lieve Edith voor je aanmoediging om verbinding te maken met wat écht belangrijk voor mij is en hoe dat te volgen, ook en juist in de wirwar van dagelijks leven als jonge moeder.

C, moeder van dochter van 6 maanden


Opvoeden is niet makkelijk. Edith helpt om processen inzichtelijk te maken. Samen hebben wij mijn vraagstukken aangepakt en routines gemaakt. Ik merkte direct een positieve uitwerking bij mijn dochters. Het gevoel om samen iets aan te pakken waarbij Edith op een hele heldere manier inzicht  geeft heb ik als fijn ervaren. Er zullen altijd wel weer nieuwe vraagstukken op komen of situaties voordoen waarbij het fijn is om te weten dat ik bij Edith te recht kan. 

Arjan, vader van dochters van 7 en 9


The simple teachings/tips we received from Edith had big and positive impact in ourselves and consequently in our kids and our relationship. It became very obvious that the change I wanted to see in my child first had to happen in me...and Edith helped me realize that without being confrontational but instead in a very kind and soft way. 

Moeder van twee zonen van 2 en 3


Ik zat echt met mijn handen in het haar, mijn dochter had veel woedeaanvallen en was heel boos. Ik maakte me vooral zorgen om mijn dochter maar dacht ook wat doe ik fout - hoe kon ik haar hier mee helpen - ik wil zo graag een goede moeder zijn. Al die woede bij haar gaf mij een wanhopig gevoel. 

Edith heeft mij echt geholpen in te laten zien dat bij opvoeden niet om de enige ‘juiste’ manier gaat maar dat ik het juist om mijn manier ‘mag' doen.

Door de enorme positieve bekrachtiging vanuit Edith maakte me veel bewuster in het contact met mijn dochter maar ook met mezelf.

Ik sta er versteld van dat we binnen maar 5 sessies zoveel bereikt hebben. Niet alleen met praten maar ook met heel praktische eenvoudig lijkende oefeningen kon ik bepaalde inzichten en vooruitgang zelf ervaren in plaats van het te bedenken.

Dankzij de gesprekken met Edith lukte het me de behoefte van mijn dochter te begrijpen en haar daar ook thuis ruimte voor te geven. 

Daardoor lukte het al heel snel de verbinding met mijn dochter te maken.  Allereerst werden we daar allebei al blij van en al heel snel veranderde ook het gedrag van mijn dochter. Ze zit beter in haar vel, veel minder tot geen woedeaanvallen en we knuffelen heel veel.

Edith heeft mij op een heel fijne manier enorm geholpen de verbinding met mijn dochter te maken en mijzelf laten inzien dat ik een goede moeder ben.

Nicole, dochter van 7 jaar


Edith is een zeer ervaren gezinscoach, waarbij je je meteen op je gemak zal voelen. Ze heeft een luisterend en analyserend oor en vat goed samen. Zo krijg je inzicht in wat écht speelt en waar hulp gewenst is. Samen analyseer je bekende of soms nog onbekende issues. Doelen worden helder, en wat praktisch nodig is om deze te behalen. Elke sessie heeft me hierdoor iets gebracht. Thuis leidde dit tot meer liefdevolle aandacht en verbinding met de kinderen.

Ties 


Mijn zoon had voortdurend driftbuien. Dat putte me uit. Ik sliep slecht, was gestrest en chagrijnig. Elke dag denderde weer als een vrachtwagen over me heen. Edith liet me inzien hoe ik met een paar kleine veranderingen in mezelf en thuis de situatie kon omkeren. Wonderlijk hoe snel dat werkte! Nu heb ik ineens een gelukkig jongetje thuis. En zie ik in dat ik het eigenlijk best goed doe.

S, moeder van twee kinderen


Edith heeft me door te vragen en te spiegelen inzicht gegeven in de processen in ons gezin. Concreet plan van aanpak wat goed inpasbaar is in de hectiek van de dag, waardoor het opvoeden toch makkelijker blijkt dan het tot nu toe was. 

M.V., zoon van 9 


OOK KLAAR VOOR VERANDERING? MAAK NU EEN AFSPRAAK